Har ni någonsin sett något vackrare? Det är vår TD-tröja som TD-gruppen har designat. Den är jättemysig och fin. Precis så som alla vi TD:are är. 
Okej, nu har jag fått skryta lite om att vara TD:are. Det jag skulle säga är att jag nu har sommarlov fram till 27 augusti då jag skriver omtentan i Mekanik, för jag klarade inte av att skriva den helt enkelt. Men hur skönt är det inte att ha sommarlov liksom? Jag har aldrig längtat till ett lov så mycket som jag har gjort nu. Jag behöver det verkligen. Dessutom börjar jag jobba på mitt första ”riktiga” jobb på måndag. Jag ska sitta i kassan på City Gross och lära mig PLU-koder. Det ska bli roligt det. Jag kommer vara en sådan där irriterande praktikant som gör allting fel och långsamt i början så att det bildas en lång kö med irriterade och stressade människor som bara vill komma hem och undrar varför jag är så inkompetent. Det  kommer bli roligt det! Fast jag tror jag kommer lära mig rätt fort hur man gör, så den där ”jobbiga praktikant”-fasen kommer nog inte hålla så länge…