3 sätt att öka din effektivitet när du är sjuk

3 sätt att öka din effektivitet när du är sjuk

Om mindre än tre veckor ska jag skicka in mitt examensarbete. Vad skulle därför inte passa bättre än att bli sjuk och behöva gå hem tidigare från skolan? Det bestämde i alla fall min kropp sig för att bli. För att göra det bästa utav saken använde jag därför tre sätt för att öka min effektivitet under dagen. För vem har någonsin hört talas om att sociala medier och Youtube skulle störa uppmärksamheten och göra en mindre effektiv med skolarbetet?

Detta har jag skrivit i blogginlägget ”3 sätt att öka sin effektivitet när du är sjuk” på Väljayrkebloggen. Du kan läsa inlägget genom att klicka här!

2016-12-10T09:54:47+00:00

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts