Konsten att dela med sig

Community Channel, eller Natalie Tran som hon faktiskt heter, är en av mina favoriter på Youtube. Hon lyckas få de minsta vardagsproblemen att bli högkvalitativ humor. I hennes senaste video ”Just One” pratar hon om problemet med att bjuda på något när man egentligen vill ha allt för sig själv. Tyvärr känner jag igen mig alldeles för bra i hennes beskrivning. Jag har en tendens att känna lite ”Men men… Nu får ju inte jag lika mycket, och jag som var så sugen…” när jag delar med mig, men jag håller på att förbättra mig. Jag är inte en hemsk människa. Jag lovar!

2016-12-10T09:54:56+00:00

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts