Min pojkvän är en mästare i köket. Vad han än tillagar blir det som att gå på resturang. Jag däremot är totala motsatsen. Jag har noll känsla för matlagning! Jag har ingen känsla för hur man ska krydda mat, och jag har definitivt ingen känsla för hur länge man ska tillaga mat så att den blir mör och saftig. 
Igår bestämde vi oss för att grilla. Min pojkvän var tvungen att hjälpa en granne flytta en båt, så jag blev ansvarig över grillen. Där var misstag nummer ett. 
”Dennis skola icke ansvara över grillen”
Jag slängde i alla fall på korvarna på grillen. Under tiden kokade jag även pasta, så jag skulle bara springa in och titta till den. Det var misstag nummer två. 
”Dennis skola icke se till så att de billiga maten blir rätt tillagad framför den dyra”
När jag väl kom tillbaka till grillen hade korvarna fått en fin jämnsvart yta. Inte direkt det man vill ha på en korv. Eftersom jag inte har någon känsla för om korvarna var färdigtillagade eller inte vände jag på dem. Trots att jag stod och stirrade på dem lyckades jag bränna dem på andra sidan också. Jag vet inte hur jag lyckades, men det gjorde jag i alla fall.
Utifrån denna totalt misslyckade grillning ha jag frånsagt mig ansvaret över grillen och låter min pojkvän ta hand om den istället. Jag kan hacka grönsaker istället. Det är väldigt svårt att misslyckas med det…