Det senaste året har jag haft tre vanliga whiteboardtavlor från IKEA på min vägg. Dessa har varit bombarderade av vykort, biobiljetter, fotografier, ja, i princip allt som gick att sätta upp med magneter. Till och med en plastpåse från Disney Store fanns med. Ju plottrigare tavlorna blev desto mer började jag irritera mig på dem. De tog för mycket uppmärksamhet, och jag blev rent utav stressad av att titta på dem. Någonting behövde därför göras.

Igår kände jag en släng av kreativitet och bestämde att jag skulle fixa plottrighetsproblemet. Jag monterade därför ner whiteboardtavlorna och slog sedan in tavlorna i omslagspapper. Jag monterade sedan upp tavlorna på väggen igen och satte endast tillbaka de finaste sakerna på tavlorna. Helt plötsligt hade jag fått ett färgglatt konstverk i min annars rätt så vita och tråkiga studentlägenhet. Det hela tog kanske 20 minuter att göra och var ytterst lätt att göra.