Smuggla surströmming till Riga?

Imorgon ska jag åka till Riga på en entreprenörskurs för designers. Det är ett samarbete mellan olika universitet i Norden och Baltikum där allting är betalas av universiteten. Därför har de bokat flygresorna åt oss. Jag kontrollerade just min bokning och hittade ett litet problem: jag får åka dit med en väska men får bara ha med mig handbagage tillbaka.

Min fråga är nu alltså vad det är de vill att jag ska smuggla med mig till Riga då jag uppenbarligen inte kommer få ta med mig min väska hem igen? De kanske vill ha falukorv eller varför inte lite surströmming? Vem tycker inte om surströmming liksom?

2016-12-10T09:54:56+00:00

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts