För ett tag sedan anmälde jag mig att vara med i en undersökning som mäter hur lycklig man är. Nu ska jag därför under nio dagar göra saker som sägs göra en lycklig, och därefter se om de stämmer. Första dagen fick jag se till att boka upp mig med fysiska och sociala aktiviteter, andra dagen skulle jag skriva upp fem saker jag är tacksam över och idag ska jag göra fem snälla saker. Jag har gjort två…

Det är mycket svårare att göra snälla saker än vad jag trodde att det skulle vara? Vad ska man göra liksom? Nu låter jag som världens ondaste människa, men det är faktiskt svårt. De gav exempel på att man kunde ge blod och sådant, men det är inget för mig. Har ni något förslag på vad jag kan göra?

Hur som helst kände jag mig redan lycklig innan jag började med undersökningen, men mer skadar ju inte. Träning gör en verkligen glad, och i kombination med musik kan jag inte sluta dansa runt i min lägenhet. Skit samma att jag ligger lite efter med skolarbetet för tillfället. Det tar jag igen i helgen, för det var det första jag fick lära mig i undersökningen – sluta oroa dig. 90 procent av allt vi oroar oss för kommer aldrig att hända, och genom att vi oroar oss mår vi sämre och presterar sämre, så varför ska man då oroa sig? Bara onödigt…