Bananfodralet är guds gåva till hungriga studenter! Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan mitt bananfodral. Jag har med mig mina två bananfodral vart jag än går, för jag vill alltid ha en banan att smaska på. Okej, det där kom ut fel… Men ni förstår vad jag menar. Utan mina bananfodral skulle min väska stinka bananklet och troligtvis vara rätt möglig, eftersom jag troligtvis inte skulle märka att det började mögla. Två skåpstäddagar i rad har jag hittat en möglig smörgås längst in i mitt skåp, vilket tydligt visar att jag glömmer bort matrester. (Se  ”Det man inte vill hitta på en städdag”)

Hur som helst… Gunnarolla, en av kanalerna jag följer på Youtube, har gjort två videor i rad om just bananfodral, och de är rätt underhållande faktiskt. Han tar upp hur vi ska låta bananerna få vara som de vill och inte tvinga in dem i en norm, eftersom han uppenbarligen tror att bananfodralet är till för att forma bananerna till rätt form… Inte riktigt så det är va?