Teknik och statistik med grafer, diagram och tabeller är några av mina stora intressen. Det är en av anledningarna till att jag utbildar mig till civilingenjör. Jag har alltid varit intresserad av dessa ämnen. När jag var liten satt jag och bläddrade i Atlasböcker och jämförde olika länders invånarantal och BNP. Något fullkomligt normalt för en tioåring.

Tack vare teknikutvecklingen kan jag nu tillfredsställa mitt statistik och teknikbehov till fullo. Jag har därför köpt mig ett träningsarmband som för statistik över allt jag gör under dagarna. Till exempel ser den hur länge och bra jag har sovit, hur många kalorier jag har förbränt under ett träningspass och den kan se hur många steg jag har tagit under en dag. Just den sista funktionen är något jag har använt mig mycket av. Man säger att man ska gå minst 10000 steg om dagen, men när jag började använda mitt träningsarmband märkte jag att jag snarare låg runt 5000 steg om dagen. Därför kom tävlingsmänniskan i mig till liv. Jag skulle minsann gå mina 10000 steg om dagen. Tävlingsmänniskan i mig har stenkoll på hur många steg jag har tagit. Jag vill ju alltid vara lite bättre är gårdagen. Bara ett steg till. Därför var jag igår uppe på 12000 steg. Mitt träningsarmband håller mig motiverad helt enkelt. Att jag sedan får massa fina grafer att analysera är bara ett plus.