Idag var det Mästarnas Mästare som gällde. En hel dag med tävlingar med start från klockan elva, och vi var alla grymt taggade. Dock var det en sak som störde mig lite – jag åkte ut näst först. Inte direkt det jag hade väntat mig. Det som störde mig ännu mer var att jag utklassade alla i de två första momenten (okej, få det att låta lite mindre som skryt), men när det tredje momentet kom som var precision fick jag sämst poäng av alla. Varför ska man behöva var duktig på att vara bra i bowling, skjuta slangbella på petflaskor och  gå 15 meter med ögonbindel? Det var i alla fall inte jag. Eftersom jag då kom sist fick jag göra dagsduellen med den som kom näst sist. Dagsduellen gick ut på att det var sju tennisbollar som hängde i linor, och när en åkte ner skulle man ta den. Dock är inte min reaktionsförmåga den bästa, och därför åkte jag ut, och då var mitt tävlande slut. Kul…

Visst, jag var lite sur ett tag. Jag ville trots allt vara med på allt. Speciellt på frågesportsstegen där vi alla fick höra kanske 100 gånger att en tennisboll väger mellan 56,0 till 59,4 gram. Jag tror ingen av oss kommer glömma bort det.

Trots att jag åkte ut var jag med på en gren där man skulle hålla en ballong ovanför huvudet med sträckta armar, och detta skulle man göra så länge man kunde. Jag började klaga och tycka det var jobbigt efter fem minuter, och alla trodde att vi skulle hålla på i högst tio minuter. Jag kom tvåa och höll i ballongen 50 minuter och 25 sekunder. Förstår ni hur trött i armarna jag var efter det!? Jag kommer ha träningsvärk imorgon. Det är en sak som är säker…

Vid dagens slut visade det sig till slut att Jennifer var Mästarnas Mästare så hon lyckades svara rätt på frågor och tvingade Emelie att hänga i en gungställning.
Om ni någon gång skulle stöta på min vän Buko, se till att få honom att anordna en Mästarnas Mästare-dag för er, för det var verkligen grymt roligt och uppskattat!En av grenarna jag vann i var trädgårdsvandringen. Den gick ut på att räkna antalet skor i trädgården, multiplicera med antal blomkrukor, addera med antal fönster, subtrahera med antal staketplankor och till sist addera med antal plattor. Svaret blev sex, vilket jag var först med att säga. Dock hade jag räknat fel på skorna men sedan räknat fel igen så att det blev rätt på något annat. Ibland har man tur.Att mäta ut 15 meter utan att se något var inte riktigt min grej. Jag ramlade, glömde bort hur många steg jag hade tagit och slutade sedan 1,5 meter ifrån 15 meter. Inte bra… Det finns ett videoklipp på mig när jag gjorde det. Jag funderar på att lägga upp det, för det var rätt roligt att titta på faktiskt.En gren var kubbowling, och jag var hyfsat bra. Dock är det ju alltid så svårt att få ner de sista…

Slangbelleskjutning på petflaskor var inte heller min grej. Jag sköt antingen precis över eller emellan. Jag sköt i ett mellanrum på tre centimeter. Jag fattar inte hur jag lyckades…Dagsduellen med Sandra och ToveJag gör dagsduellen och åkte så klart ut